(06) 33 93 11 11 info@accentschilderwerken.nl

Binnen schilderwerk

Accent maakt het verschil duidelijk! Al uw binnen schilderwerk kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, wanden of om kozijnen en deuren; u bent bij ons aan het juiste adres. Een goed verzorgd huis, zowel van binnen en buiten, is van groot belang voor uw leefcomfort. Het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.

Wilt u uw woning van binnen eens onderhanden laten nemen op een vakkundige manier? Neem contact met ons op, maak een afspraak en laat u voorlichten over de mogelijkheden.

Buiten schilderwerk

Accent Schilderwerken is de professionele buitenschilder uit Leeuwarden. Het buitenwerk van uw pand moet goed beschermd worden tegen alle weersinvloeden. Wij leveren garantiewerk van goede kwaliteit, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Met kwalitatief hoogwaardige producten maken wij uw schilderwerk weer als nieuw. Met het accent op kwaliteit natuurlijk!

Spuit schilderwerk

Het spuiten van latex / muurverf op wanden en plafonds zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Verf spuiten in plaats van ouderwets een verfroller gebruiken, kan tijd en geld besparen. Hiermee is de afwerking gladder en strakker. Vakwerk dat resulteert in een professioneel gespoten eindresultaat.

Nieuwbouw

Ook zijn wij inzetbaar voor nieuwbouwwoningen. Wij verrichten onder andere schilderwerk voor ramen, kozijnen en deuren, gestuukte stenen muren, houten gevels/elementen.

Renovatie

Vakkundig schilderwerk houdt meer in dan alleen het verven van het houtwerk van uw woning of bedrijfspand. Een goede voorbereiding door de schilder is belangrijk, zeker bij renovatie schilderwerkzaamheden. Vakkundig schilderwerk staat of valt namelijk met een goede ondergrond en juiste voorbewerking.
Wij besteden veel aandacht aan houtrotherstel en betonreparaties. Ook het vochtgehalte van de ondergrond en de condities tijdens de uitvoering van het schilderen zijn van belang voor een goed resultaat.

Overige werkzaamheden

Naast het bovenstaande zijn wij ook gespecialiseerd in:

  • Herstelwerkzaamheden na brand- of waterschade
  • Vernieuwen van glaswerk bij schade of het plaatsen van dubbel glas voor betere isolatie
  • Kleine betonreparaties zoals scheuren door vorst
  • Timmerwerk en verbouwingswerkzaamheden

“Meer weten? Wij komen graag met u in contact!”